Skolor och företag

Dans som rörelseform är fantastiskt för kroppen på oerhört många sätt. I allt från att öka den kognitiva förmågan  till att stärka kroppen, både fysiskt och psykiskt.

Forskning visar att dans kan göra underverk för det psykiska välmåendet och Unity Dance följer de forskningsprojekt som pågår där man i olika former använder dans i förebyggande åtgärder men också i behandlande form. När man dansar frigörs ämnen i kroppen som ökar välbefinnandet. Detta gäller alla, både barn och vuxna.

På Unity Dance arbetar vi aktivt för att alla våra danslärare ska vara utbildade. Det innebär att alla danslärare är anställda av oss och får lön för det arbete de gör. Med utbildade och avlönade danslärare kan vi garantera kvaliten på den undervisning vi bedriver. Unity Dance är medlemmar i Sveriges Dansorganisation (SDO) som är Svergies största sammanslutning av professionella dansskolor och enskilda danslärare. Det är också genom  SDO vi utbildar all vår personal.

Om ni vill erbjuda dans i er verksamhet erbjuder vi många olika möjligheter.

För skolor erbjuder vi undervisning i dans från förskoleklass upp till gymnasium och högskola. Det kan vara både enskilda bokningar och längre arrangemang. Vi arbetar också med ex individuella val och idrottsprofiler på gymnasiet.

För företag erbjuder vi gruppträning där vi kan sy ihop olika paket med  olika dansstilar eller dans, yoga och pilates i en härlig kombo.

Vi skapar unika förutsättningar för varje verksamhet, helt efter era önskemål och behov.

När det gäller offentlig upphandling. Vi har höga krav på vår verksamhet och arbetar aktivt i enlighet med de policys vi har. Läs mer under fliken Villkor och policy.

Våra danslärare kan ta uppdrag både dagtid och kvällstid.