KURSSTART KALMAR VECKA 2 OCH VECKA 4

Under vecka 2 är det kursstart för våra tävlingskurser och JazzFunk. Vecka 4 är det kursstart för övriga dansklasser. Som vanligt gäller en pröva-på gång första tillfället för terminen.

Vi har fortfarande en pandemi att förhålla oss till och vi följer alla de restriktioner, råd och förhållningssätt som kommer från Folkhälsomyndighen. Som danselev ska du alltid känna dig trygg när du går en danskurs hos oss. Alla våra danslärare är vaccinerade.

Välkommen till en ny härlig danstermin!

Under vecka 35 är det kursstart för flera av våra danskurser. Vi kör pröva-på vecka för alla barnkurser och för övriga kurser gäller som vanligt en pröva-på gång första tillfället för terminen.

Vi har fortfarande en pandemi att förhålla oss till och vi följer alla de restriktioner, råd och förhållningssätt som kommer från Folkhälsomyndighen. Som danselev ska du alltid känna dig trygg när du går en danskurs hos oss. Alla våra danslärare är vaccinerade.

Vi börjar det nya året med att starta upp en ny härlig danstermin i våra nyrenoverade lokaler. Från och med vecka 4 bedrivs all huvudsaklig dansunderving på Flottiljvägen 17. Här huserar vi i egna lokaler där vi har möjlighet att bedriva dansundervisning i två separata salar.

Vi har också uppdaterat våra hemsidor med en egen flik för Covid-19. Vi hade hoppats att slippa lägga till den infon, men eftersom detta är något vi kommer leva med ytterligare en tid kände vi att vi behövde ett bra ställe att samla all information. Löpande kommer all uppdatering ske på hemsidan.

Vi önskar er alla, både gamla och nya danselever varmt välkomna till oss på Unity Dance i Kalmar.

 

 

Vi följer utvecklingen noga och kommer fortsatt att ha dansverksamheten igång, förutsatt att inte nya direktiv kommer. För att detta ska fungera är det viktigt att vi alla följer den enkla regeln att vi inte kommer till dansträningen om vi har ens det minsta förkylningssymptom. Vi vill också att ni håller er från dansträningen i minst två dygn efter att symptomen har släppt. Detta gäller alla och oavsett om du har exponerats för Coronavirus eller inte. God handhygien är också nödvändigt. Detta gör vi för att tillsammans skydda de som behöver skyddas. Vi ber er också att inte ta med andra individer till träningen än de som ska delta på undervisningen. Syskon och kompisar får stanna hemma.
Om det kommer nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och-/eller annan instans som medför att vi behöver ställa in dansundervisningen kommer detta enbart att kommuniceras via våra sociala medier via Facebook och Instagram.
Har ni frågor är ni välkomna att höra av er via telefon.

SPORTLOV!

Vecka 8 är det Sportlov och då är det också lov för alla ordinarie danskurser. För söndagskurserna är det lov söndagen den 16 februari och ordinarie danskurser igen den 23 februari.

Vi önskar alla våra danselever ett riktigt härligt sportlov.

Team Udance

Vårterminens kurser finns nu tillgängliga under anmälan Öland. Varmt välkomna.

Unity Dance är nu en licensierad dansskola med möjlighet att dela ut tävlingslicenser till danselever som vill börja med tävlingsdans inom SDO/SDL. Är ert barn intresserad av tävlingsdans är ni välkomna att höra av er så ska vi berätta mer. Vi erbjuder danskurser anspassade för tävlingsdans i disciplinerna Disco, Hip-Hop, Slow och Engelsk Freestyle.

Nu är anmälan till vårt Dansläger på Ekerum Resort 11-13 januari öppen. Missa inte chansen att kicka igång dansåret 2019  med tre fanstastiska dansdagar med Charlotta Helgesen och Roman Shabanov.  Antalet platser är begränsat, så anmäl redan idag och försäkra dig om en plats.

Vi gratulerar våra två nyexaminerade danslärare Tilda Steglander och Wilda Calmius till att ni har blivit godkända på er Steg1 utbildning inom SDO  i Disco, Hip-Hop och Pardans.  Stort Grattis tjejer!