TEAM U DANCE

LOVA CALMIUS

Lova har tävlingsdansat i både Disco, Hip-Hop och Modern. Hon har tillhört Sveriges elit inom discodans både som junior och vuxen. Lova har representerat Sverige på internationella mästerskap både i solo, duo och grupp under många år. Lova är utbildad av SDO (Sveriges Dansorganisation) och har undervisat sedan hösten 2015. Genom sin egen tävlingsdans har Lova haft möjlighet att träna för ett flertal av de topptränare som finns inom SDO i Sverige och IDO i Europa.

Under hösten 2018 reste Lova till Los Angeles och genomgick ett Certificate Program på Millennium Dance Complex och kom hem med massor av ny danskunskap och inspiration som hon använder i sin undervisning.

Lova har en stor passion för koreografi och de trender som styr dansen på tävlingsgolven.

Lova undervisar i Disco, Slow, Engelsk Freestyle samt Jazz Funk.

Under 2019 examinerades Lova i Steg 2 i Disco.

Hösten 2021 examinerades Lova i Steg 3 i Disco.

Lova är också examinerad A-domare inom SDO/SDL.

ANNA OLSSON

Anna Olsson har en riktig danssjäl. Hennes stora passion inom dansen är Hip-Hop, men Anna har även dansat och tävlat i Disco.

Anna har undervisat sedan hon utbildade sig inom SDO (Sveriges Dansorganisation) hösten 2016. Anna har gått Estiska linjen på gymnasiet, danslinjen, i Kalmar där hon har fått möjlighet att fördjupa sina danskunskaper inom olika dansstilar. Anna arbetar som danslärare på Estetiska programmet på Jenny Nyströms Gymnasieskola i Kalmar.

Anna är mycket intresserad av de trender som påverkar Hip-Hopen som dansstil och är noga med att förmedla det senaste till sina elever.

Anna ansvarar för dansundervisningen i Hip-Hop på Unity Dance.

Under 2019 examinerades Anna i steg 2 i HipHop.

Anna är också examinerad B-domare inom SDO/SDL.

WILDA CALMIUS

Wilda började dansa som 3-åring och är fortfarande aktiv tävlingsdansare i Disco och Slow. Wilda har varit uttagen till Svenska landslaget i Disco och har representerat Sverige i gruppdisco. Genom sin egen tävlingsdans har Wilda haft möjlighet att träna för ett flertal av de topptränare som finns inom SDO i Sverige och IDO i Europa. Wilda har varit assistent under flera år och är nu utbildad och godkänd för att börja arbeta som danslärare. Wilda brinner för sin dans och att nu under pågående tävlingskarriär också kunna undervisa är något hon länge sett fram emot.

Wilda har genomgått SDOs nyaste utbildning Steg 1 i Disco, Hip-Hop och Pardans och examinerades i september 2018.

Hösten 2021 examinerades Wilda i Steg 2 Disco.

Wilda är också examinerad B-domare inom SDO/SDL

TILDA STEGLANDER

Tilda har dansat sedan tidiga barnår och är fortfarande aktiv tävlingsdansare i Disco, Slow och Engelsk Freestyle. Tilda har varit uttagen till Svenska landslaget i Disco och har representerat Sverige i gruppdisco. Genom sin egen tävlingsdans har Tilda haft möjlighet att träna för ett flertal av de topptränare som finns inom SDO i Sverige och IDO i Europa. Tilda har tidigare assisterat och är nu färdigutbildad och godkänd för att börja arbeta som danslärare. Tilda kommer kombinera sitt eget tävlande med undervisningen, något hon ser mycket fram emot. Tilda har genomgått SDOs nyaste utbildning Steg 1 i Disco, Hip-Hop och Pardans och examinerades i september 2018.

LISEN CALMIUS

Lisen började dansa som 3-åring och är fortfarande aktiv tävlingsdansare i Disco, Slow och Engelsk Freestyle. Lisen har varit uttagen till Svenska landslaget i Disco och har representerat Sverige i gruppdisco. Genom sin egen tävlingsdans har Lisen haft möjlighet att träna för ett flertal av de topptränare som finns inom SDO i Sverige och IDO i Europa. Lisen har assisterat våra barnklasser under flera terminer och är nu utbildad och examinerad danslärare.  Lisen brinner för sin dans och att nu under pågående tävlingskarriär också kunna undervisa är något hon länge sett fram emot. Lisen har genomgått SDOs nyaste utbildning Steg 1 i Disco, Hip-Hop och Pardans och examinerades i september 2019.

Hösten 2021 examinerades Lisen i Steg 2 Disco.

Lisen är också examinerad B-domare inom SDO/SDL.

NELLIE EK

Nellie har dansat sedan unga år och är fortfarande aktiv tävlingsdansare i Disco och Slow. Genom sin egen tävlingsdans har Nellie haft möjlighet att träna för ett flertal av de topptränare som finns inom SDO i Sverige och IDO i Europa. Nellie  har genomgått SDOs nyaste utbildning Steg 1 i Disco, Hip-Hop och Pardans och examinerades i september 2019.

PÅ KONTORET

På kontoret hittar ni Anna Calmius och Camilla Calmius som sköter den dagliga driften av Unity Dance. De har hand om ekonomi, administration och kommunikation. De bokar era privatlektioner med danslärarna, bokar in workshops och läger och finns alltid tillgängliga för er som kunder vad ni än behöver ha hjälp med.