Ny termin, nya lokaler och ny logotype!

Vi börjar det nya året med att starta upp en ny härlig danstermin i våra nyrenoverade lokaler. Från och med vecka 4 bedrivs all huvudsaklig dansunderving på Flottiljvägen 17. Här huserar vi i egna lokaler där vi har möjlighet att bedriva dansundervisning i två separata salar.

Vi har också uppdaterat våra hemsidor med en egen flik för Covid-19. Vi hade hoppats att slippa lägga till den infon, men eftersom detta är något vi kommer leva med ytterligare en tid kände vi att vi behövde ett bra ställe att samla all information. Löpande kommer all uppdatering ske på hemsidan.

Vi önskar er alla, både gamla och nya danselever varmt välkomna till oss på Unity Dance i Kalmar.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar